Hotel Osiris Ibiza, San Antonio, Ibiza English Deutsch  Italiano  Español  Français  Cesky  Nederlands  
 E-MAIL:  info@hotelosiris.com  
Hotel Osiris Ibiza,  Badia de Sant Antoni, Eivissa.

Hotel familiar perfectament situat entre un pinar i la platja de “Es Pouet”, a la zona sud de la Badia de Sant Antoni, Eivissa, devora el passeig marítim i a  1,5 Km del centre de Sant Antoni  on trobarà una àmplia zona d'oci i comerç.

 

Vista del Hotel Osiris Ibiza desde la playa de Es Pouet
Habitación con vistas al mar

Totes les nostres còmodes i recentment renovades habitacions dobles disposen de bany complet, balcó o terrassa amb vistes a la mar o  jardins, àire acondicionet, ventilador de sostre, TV via satèl.lit i telèfon directe.

Les habitacions individuals estan equipades amb dutxa, lavabo, WC, a/c, ventilador de sostre, TV , telèfon i sense balcó.

 

 

L'Hotel disposa de hall amb recepció (24 hrs.), caixes de seguretat, saló social amb accés a internet i WiFi, saló TV, bar, terrassa solarium amb piscina i servei de bar, restaurant climatitzat estil buffet de cuina internacional, pista de tennis, pista de volley-ball d'arena i parc infantil, setmanalment música en viu.

Vista desde el hotel con la piscina Hotel Osiris Ibiza
parque infantil, pista de voley-ball de arena y pista de tenis del Hotel Osiris Ibiza

Per a la seva comoditat l'Hotel Osiris Ibiza es troba a primera línea de la platja sortir de la seva habitació i gaudir de la mar és qüestió de minuts…

Salón Hotel Osiris Ibiza
Terraza Hotel Osiris Ibiza

Tots els drets reservats 2002-2014© Osiris s.a. Aviso legal